Shop

Попуст

SLIM PATCH магнетни ленти за слабеење

1,250 ден 699 ден

Опис на производот

SLIM PATCH е нов револуционерен третман за слабеење кој брзо, лесно и ефикасно ќе ги реши сите ваши проблеми со тежината.
– Го забрзува процесот на топење масти
– Ја блокира апсорбцијата на маснотии во телото
Го забрзува метаболизмот и дава повеќе енергија
Го потиснува апетитот и ја редуцира гладта
Го подобрува расположението и го намалува стресот
Активно го блокира навлегувањето на понатамошни масти и ги отстранува токсините кои се изградени во телото
Ефисканоста на SLIM PATCH е докажана преку бројни научни студии и истражувања.
Исто така се многу удобни може да ги носите во вашиот дом или канцеларија.
Пакување: Едно пакување SLIM PATCH содржи 30 лепенки кои се употребуваат секојдневно
– Како се употребува?
• Залепете ја лепенката на посакуваното подрачје.
• Направете го тоа пред појадокот.
• Лепенката носете ја 12 часа
• Можете да ја користите на стомакот, задникот, рацете, бедрата.
• Не прескокнувајте оброци.
• Пијте повеќе вода.