Shop

Попуст

Power bank 2600mAh (1+1 ГРАТИС) – ДЕНЕС!

1,400 ден 599 ден

Опис на производот

Екстерна батерија (Power bank) за Вашиот смартфон. Квалитетна, издржлива, безбедна и снажна.

Ги полни сите уреди кои имаат USB кабел (таблети, смартфони, bluetooth звучници и др. електронски уреди)
Овој модел на power bank е еден од најквалитетните и најбарани уреди од овој тип.

  • Капацитет: 2600 mAh
  • Инпут: 5V/1A
  • Време на полнење: 3-5 часа
  • Компатибилност: сите смарт уреди
  • Лесно се чува во џеб или чанта
  • Лед индикатор
  • Литиумска батерија

Погледнете и други послаби, појаки, поквалитетни и помалку квалитетни но поевтини Power bank уреди.
Погледни го соларниот powerbank кој што е на акција