Shop

Попуст

Магично средство за полирање

1,000 ден 599 ден

Опис на производот

Заштитете ги пластичните делови на вашиот автомобил:

Ова магично средство ке ги светне сите површини во Вашиот автомобил, дом ил иработно место. Нашата специјална формула никогаш нема да ги оштети пластичните, платнени, силиконски и кожни површини. Едноставно нанесете ја облогата на сунѓерот и нежно избришете го за да му дадете нов изглед. Може да се користи на било која боја без притоа да ја промени или избледи истата.

Долготрајно решение:

Нашиот пластичен реставратор е изграден да трае! Обезбедувајќи извонреден сјаен изглед, ќе бидете изненадени од тоа како може да направи целиот ваш автомобил да изгледа нов за неколку минути. Резултатите може да траат до 6 месеци.

Видливи резултати:

Ќе направи вашиот автомобил да изгледа одлично. Помага да се распрсне дождот, да се отстрани лапавицата, снегот, мразот и прскањето на патиштата за да не се залепи за стаклото.

Широк опсег на апликации:

Може да се користи на контролните табли, рамки на вратите, панели на вратите, педали и други пластични делови од вашиот автомобил, и сите површини од пластика, кожа, платно, гума и сл. во Вашиот дом или работно место.