Shop

Попуст

KYLIE KYSHADOW Megane сенки (12 нијанси)

750 ден 399 ден

KYLIE KYSHADOW Megane
Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето! Зајакнете ја својата самодоверба и бидете неодолива за секој маж.
12 прекрасни нијанси од колекцијата на KYLIE KYSHADOW.

* 12 нијанси сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2 сенките, HUDA BEAUTY Megane

Шифра HB0006-1 Категории:, , , , Тагови:, ,

Опис на производот

KYLIE KYSHADOW Megane
Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето! Зајакнете ја својата самодоверба и бидете неодолива за секој маж.
12 прекрасни нијанси од колекцијата на KYLIE KYSHADOW.

* 12 нијанси сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2 сенките, HUDA BEAUTY Megane