Shop

Попуст

Bluetooth слушалки со микрофон

2,000 ден 999 ден

JBL Bluetooth слушалки, безжични за поврзување на мобилни уреди. Извонредна слушалка со квалитетен звук со ултра-ниска потрошувачка на енергија Bluetooth V4.2, создава најдобар стерео звук од 360 степени и одличен бас звук. На нив има вградено микрофон со специјална заштита за чист звук (noise reduction). Исто така слушалките располагаат со ФМ радио и mp3 плеер.

Главни карактеристики:

 • Дијаметар на дијафрагма 40 мм
 • Фрекфенција 10 Hz – 22 kHz
 • Maximum input power 30 mW
 • Сензитивност 115 dB SPL / V
 • FM, Радио, MP3
 • Микрофон (noise reduction)

Содржина на пакувањето: Bluetooth слушалки, и 1 x приклучок за полнење

Погледнете и мали Bluetooth слушалки

 

Опис на производот

JBL Bluetooth слушалки, безжични за поврзување на мобилни уреди. Извонредна слушалка со квалитетен звук со ултра-ниска потрошувачка на енергија Bluetooth V4.2, создава најдобар стерео звук од 360 степени и одличен бас звук. На нив има вградено микрофон со специјална заштита за чист звук (noise reduction). Исто така слушалките располагаат со ФМ радио и mp3 плеер.

Главни карактеристики:

 • Дијаметар на дијафрагма 40 мм
 • Фрекфенција 10 Hz – 22 kHz
 • Maximum input power 30 mW
 • Сензитивност 115 dB SPL / V
 • FM, Радио, MP3
 • Микрофон (noise reduction)

Содржина на пакувањето: Bluetooth слушалки, и 1 x приклучок за полнење

Моментално располагаме со црна и бела боја. Во формата за пополнување на податоци при нарачка, во коментар наведете каква боја сакате да бидат Вашите слушалки.

Погледнете и мали Bluetooth слушалки