Shop

Попуст

Мултифункционална направа за сецкање

1,220 ден 799 ден

Опис на производот

Одлична и речиси неопходна алатка во секоја кујна.
Едноставна и лесна за користење. Со неа можете да сецкате кашкавал, сирење, салами и др. и тоа тенко и прецизно.
Максимално е безбедно бидејќи не се работи за сецкање со нож или остар метал, туку не’рѓосувачка сајличка која е совршено дизајнирана за тенко, прецизно и безопасно сецкање.

Во сетот следуваат и 5 резервни сајлички.