Shop

Попуст

Туш, масажер и чешел за миленици – 3 во 1

1,250 ден 699 ден

Опис на производот

Туш, масажер и чешел за миленици – 3 во 1 – Уред од AQUAPAW за сите миленици.

  • Туш за капење на домашни миленици, составен од силиконска четка и распрскувач за вода
  • На Вашето куче или маче сега можете да му обезбедите воедно бањање, масажа и нежно чешлање
  • Уникатен облик со ракавица која се монтира на самото црево
  • Може да се користи во вашата бања или надвор во градината
  • Отстранете ги влакната на Вашето милениче ефективно и намалете го стресот за време на капењето
  • Ја намалува потрошувачката на вода и шампон во споредба со традиционалните методи за капење