Shop

Попуст

Средство за одзатнување (1+1 АКЦИЈА)

880 ден 499 ден

Опис на производот

Со ова средство за одзатнување, ќе го решите секојдневниот проблем со затнатите одводи во Вашиот дом.

Специјална модерна формула која што ефективно и брзо го одзатнува одводот, сифонот, WC школката и др.
Се дозира според тежината на проблемот.

Доколку нарачате ВЕДНАШ, добивате уште едно пакување ГРАТИС.