Shop

Попуст

Пица пан / Мулти пан тава

3,100 ден 1,599 ден

Опис на производот

Направете вкусна пица за само неколку минути. Со овој мулти пан, покрај пица можете да приготвите и многу други јадење т.е. да приготвувате и други намирници како месо, зеленчук, јајца и др. на здрав начин без масло за готвење.

Употреба

Пред употреба потребно е добро да се исчисти плочата за загревање.

Термостатот подесете го на угаснато и автоматскиот регулатор на температура ставете го во внатрешниот дел.

Утикачот вклучете го во штекер со вземјување од 230v

Регулирањето на температурата е можно да се подеси спрема видот на храната. Контолната сијаличка свети кога покажува дека тавата се загрева.

Печење

Откако сте ја вклучиле тавата почекајте 5-10 минути. Од како ќе се запали контролната сијаличка можете да почнете со печење.

Кога јадењето е целосно испечено, регулаторот за температура подесете го на одржување на температурата за јадењето да остане топло.

По употреба исклучете го апаратот од струја.

Не употребувајте остри предмети од метал.

Плочата за загревање по употреба исчистете ја само со влажна крпа. Остатоците од храна или маснотии на плочата можат да предизвикаат пожар.

КАРАКТЕРИСТИКИ: 230v, 50hz, 1500w, 36cm

Општи безбедносни упатства

1.Кабелот не смее да виси преку рабовите на работната маса или друга површина и не смее да доаѓа во допир со жешки површини.

2.Апаратот не смеете да го носте додека работи. Особено треба да се винимава кога во него има врело масло.

3.Пред да почнете да го употребувате апаратот и да го вклучите во струја, наместете го термостатот на потребната температура.

Внимание: Апаратот ја одржува подесената температура.

  • Напонот мора да биде  230V
  • Пазете кабелот да не биде замрсен или оштетен
  • Не влечете го кабелот
  • Плочата за печење не ја потопувајте во вода

По чистење на апаратот, пред нова употреба потребнп е комплетно да се исуши

ДОСТАВАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА