Shop

Попуст

Здрава СПА јонска туш глава со ТРИ РЕЖИМИ

1,200 ден 599 ден

Нарачајте веднаш по цена од 599 ден. Акцијата завршува оваа недела!

Опис на производот

Корисни ефекти: Докажано е дека многу болести се предизвикани од лош квалитет, загадена или неструктурирана вода.  Кристалите на турмалин и германиум имаат бројни здравствени ефекти врз човечкото тело. Тие ослободуваат негативни јони (анјони), за кои се смета дека се елементи на здравјето и долговечноста и имаат изразен позитивен и смирувачки ефект врз нервниот систем, стимулирање на метаболизмот, подобрување на циркулацијата и зголемување на кислородот во крвта.

  • Чистење и тоник ефект врз респираторниот систем.
  • Ги убиваат бактериите и бактериите во воздухот и во контакт со кожата, косата и телото.
  • Ја омекнуваат и структурираат водата и ја наполнуваат со позитивна телесна енергија.
  • Има лековити и омекнувачки ефекти врз кожата и косата.

Германиумот има можност да генерира далеку инфрацрвени бранови, особено кога се загрева од вода над 32 степени. Овие зраци ги резонираат човечките клетки, ја зголемуваат внатрешната температура и ова има бројни лековити ефекти за организмот.

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ВО ОВОЈ МОМЕНТ, ЌЕ ДОБИЕТЕ УШТЕ ЕДЕН СПА ТУШ СО ЕДЕН РЕЖИМ НА ПОДАРОК!