Shop

Попуст

Електричен депилатор за жени

1,650 ден 999 ден

Електричен уред за депилација. Темелно ги отстранува влакната од Вашето тело и овозможува мазна површина која може да се задржи и до 6 недели. Со големата и снажна брзина на вртежи не ги кине и не ги сече влакната туку темелно ги отстранува од корен.
Не предизвикува никаква болка и се користи на сува кожа.
Може да се користи со кабел на струја и на батерија.

Опис на производот

Електричен уред за депилација. Темелно ги отстранува влакната од Вашето тело и овозможува мазна површина која може да се задржи и до 6 недели. Со големата и снажна брзина на вртежи не ги кине и не ги сече влакната туку темелно ги отстранува од корен.
Не предизвикува никаква болка и се користи на сува кожа.
Може да се користи со кабел на струја и на батерија.