Shop

Попуст

Ѕвонче за врата со камера (НОВО*)

1,800 ден 999 ден

Залиха: 4

Опис на производот

Одличен новитет кој овозможува секој кој што ќе заѕвони на Вашата врата, веднаш да добиете нотификација на Вашиот смартфон со видео, дури и да не сте дома ќе знаете во моментот кој е пред Вашата врата.
Ѕвончето се поврзува со Вашиот домашен рутер така што Ви овозможува во било кое време од било каде да добиете нотификација со LIVE VIDEO од гостинот. Исто така ѕвончето овозможува и двонасочна аудио комуникација.

 • Паметното ѕвонче користи вграден микрофон и звучници
 • Функција за двонасочен разговор – може да гледате и да разговарате со вашите посетители од било кое место
 • Лесно поставување, не се потребни жици за инсталирање
 • Ниска потрошувачка
 • Поврзете се на WiFi/ 4G преку Вашиот паметен телефон, и ќе добиете стабилен пренос, обезбедувајќи јасна слика
 • Детекција на движење – откако ќе се открие потег или некој посетител го притисне ѕвончето, се испраќа сигнал од мобилниот уред (треба да го дозволите ова при поставување на вашиот уред)
 • Ноќно гледање со агол од 166°, 720P, (може да ја вклучите или да ја исклучите инфрацрвената светлина Night Vision)
 • Автоматско вклучување, обезбедувајќи 24 часовен преглед на видео во реално време
 • Зачувајте ја безбедноста во вашиот дом
 • За да започне снимање, на одбраната апликација и треба дозвола за пристап до микрофон од вашиот паметен уред
 • Преземете бесплатна апликација по ваш избор на Android/ iOS (smart WiFi doorbell)

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

1 ѕвонче