Shop

Попуст

Најновата SOKANY тава за палачинки

1,450 ден 999 ден

Опис на производот

ИНСТНАНТ палачинки за само 10 секунди!

Eлектрична тава за палачинки – SOKANY
– Направете палачинки за неколку секунди
– Правењето палачинки никогаш не било полесно
– Заборавете на лепењето и макотрпното миење
– Одличен префинет изглед за секоја кујна
КАРАКТЕРИСТИКИ:
– 20цм дијаметар на кружната површина за палачинки
– 21цм должина на рачката
– 3,5цм ширина на рачката
– Моќност: 900W
НАЧИН НА КОРИСТЕЊЕ:
– Наједоставно само вклучете ја во струја и уживајте во спремањето на овој вкусен десерт