Shop

Попуст

Сталаг/полици за купатило

750 ден 499 ден

Опис на производот

Одлично решение за ред и уреден изглед на Вашето купатило и бања. Две „рак“ полици за поставување на било кое место во бањата…. над казанчето, над кадата, лавабото … и др.

Со долната страна се потпира на било кој предмет, а со горната се лепи на плочки, дрво, ќерамика и сл.
Одлично и стабилно за шампони, купки, паста, четки за заби, сапуни и др. реквизити.

Се поставува за само 2 минути. Брзо и практчно!