Shop

Попуст

SAMSUNG 2600mAh power bank

900 ден 399 ден

SAMSUNG – Power Bank 5000mAh
Екстерна батерија за Вашиот смартфон. Квалитетна, издржлива, безбедна и снажна. Ги полни сите уреди кои имаат USB кабел (таблети, смартфони, bluetooth звучници и др. електронски уреди) Овој модел на Samsung power bank е еден од најквалитетните и најбарани уреди од овој тип.

 • Капацитет: 2600 mAh
 • Инпут: 5V/1A
 • Време на полнење: 3-5 часа
 • Компактибилност: iPod, iPad, iPhone, таблет и смартфони
 • 100% автентичен производ на Самсунг
 • Лесно се чува во џеб или чанта
 • Лед индикатор
 • Литиумска батерија

Погледнете и други послаби, појаки, поквалитетни и помалку квалитетни но поевтини Power bank уреди. Кликни тука за Konfulon 5200mAh powerbank, Proda 5000mAh powerbank, Дигитален 16800mAh power bank со 3 USB 

Опис на производот

SAMSUNG – Power Bank 2600mAh

Екстерна батерија за Вашиот смартфон. Квалитетна, издржлива, безбедна и снажна.
Ги полни сите уреди кои имаат USB кабел (таблети, смартфони, bluetooth звучници и др. електронски уреди)
Овој модел на Samsung power bank е еден од најквалитетните и најбарани уреди од овој тип.

 • Капацитет: 2600 mAh
 • Инпут: 5V/1A
 • Време на полнење: 3-5 часа
 • Компактибилност: iPod, iPad, iPhone, таблет и смартфони
 • 100% автентичен производ на Самсунг
 • Лесно се чува во џеб или чанта
 • Лед индикатор
 • Литиумска батерија

Погледнете и други послаби, појаки, поквалитетни и помалку квалитетни но поевтини Power bank уреди.
Кликни тука за Дигитален power bank со три USN излезаKonfulon 5200mAh powerbank, Proda 5000mAh powerbank