Shop

Попуст

Робот, саат и “Game” конзола – 3 во 1 – НОВО*

1,200 ден 699 ден

Опис на производот

Одлична иновација во светот на играчките. Прекрасен производ кој се трансформира од робот во часовник или конзола за играње … и обратно, секако.

Дечињата можат да уживаат во било кој момент, имаат саатче за излегување, прошетки, маалски игри … или робот за друштвени домашни игри, или конзола за играње кога се сами.

Производот е достапен во 2 бои и тоа СИНА и РОЗЕВА.

Доколку Ви е битна бојата, напишете ја во полето за коментар.

ПОГЛЕДНЕТЕ комбинација за подарок со достапност во истите бои, ЗАМОК/ШАТОР ЗА ДЕЦА