Shop

Попуст

Паричник од познати брендови

1,250 ден 699 ден

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ВО НАРЕДНИТЕ 15 МИНУТИ, ИМАТЕ МОЖНОСТ ДА ГО ДОБИЕТЕ ПАРИЧНИКОТ ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 499 ДЕН. И ЗА ДВА НАРАЧАНИ ДОБИВАТЕ ТРЕТ НА ПОДАРОК!

Опис на производот

Преубав кожен паричник од неколку светски познати брендови.
HUGO BOSS, Gucci или Armani паричници. Елегантен и најпродаван модел на овие брендови.
Паричникот е од еко кожа, мешавина или некои од нив содржат скај или платно. Максимално квалитетни и издржливи.
Една интересна приказна вели дека извесниот (сега бизнисмен) Ричард Ноер кој набрзо по подарокот на ваков модел на паричник од неговата сопруга, го склучил животниот договор со една германска компанија која му донела милиони во само неколку недели.
Интересно… и поттикнувачки за секој човек! 🙂

При нарачка во коментар напишете кој бренд го сакате од горенаведените.