Shop

Попуст

Пепелник со вакум

1,050 ден 599 ден

40% ПОПУСТ САМО ВО НАРЕДНИТЕ 120 МИНУТИ.
Залиха: 6

Опис на производот

Одличен новитет за сите пушачи кои не сакаат во домот или работното место да се чувствува мирис на цигари.
Додека цигарата стои во пепелникот, целиот дим се вшмукува во внатрешноста на пепелникот. Преку два филтри се претвара во прав и останува долу во канистерот. Потоа само истресете го и исплакнете ги филтрите.

Никогаш повеќе нема да осетите мирис на цигари во просторијата каде што пушите.

Вакумот се вклучува на копче, престанува сам по одредено време, а можете и мануелно да го исклучите на истото копче.
Работи на батерии.