Shop

Продадени

Nicer Dicer Plus сецко + 12 ултра остри ножеви

2,000 ден 999 ден

Карактеристики на производот:

  • Лесен за чистење и расклопување
  • 1500 мл
  • Наменет за секаков вид на храна
  • Безбеден за деца
  • Заштедува време и пари
  • Прстите не ги допираат сечилата
  • 11 различни видови на сецкање со 5 различни делови

Out of stock