Shop

Попуст

Мини камерче со WiFi + ГРАТИС Powerbank

1,950 ден 999 ден

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ВО НАРЕДНИТЕ 15 МИНУТИ ЌЕ ДОБИЕТЕ POWERBANK НА ПОДАРОК!

Опис на производот

ГЛЕДАЈТЕ во живо од Вашиот мобилен телефон што се случува на локацијата каде што Ви е поставена камерата.

Камерата има магнет и многу лесно може да се постави на било која метална површина.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Видео формат: AVI
Фрејмови: 25
Агол: 150 степени
Спорт детект далечина: 6 метри
Илуминација: 1 лукс
Активно снимање на батерија: околу еден час
Потрошувачка: 240ma / 3.7 v
Мемориска картичка: TF card (не е вклучена во сетот)
Playback софтвер: VLC Player / SM Player
Оперативен систем: Windows/Macc OS X
Мобилен оперативен систем: Android/iOS
Web browser: IE7+, chrome, firefox safari, и др.

СЕТОТ СОДРЖИ:

  • мини камера
  • две кабелчиња
  • држачи
  • упатство