Shop

Попуст

Мини фудбалче за дома

1,250 ден 799 ден

Опис на производот

Феноменална забава за сите генерации …. шутни, погоди…. победи!
Дозволете им на дечињата малку да се тргнат од секојдневието … од телефоните и компјутерите. Разбудете го и Вие детето во Вас и уживајте во играта мини фудбалче.
Едноставно и лесно за употреба, безбедно, изработено од пластика … нема опасност од повреда, топчињата се лесни и соодветни за овој тип на игра.

УЖИВАЈТЕ! 🙂