Shop

Попуст

Magictracks

1,250 ден 699 ден

Опис на производот

Magictracks со 220 парчиња, одлична игра за забава на едно или повеќе дечиња.
Совршено за подарок за секаков повод.

Карактеристики на прозводот:

  • 220 парчиња за стази
  • Една светлосна количка на батерии
  • Количето користи 1,5 V AA батерија
  • Должина 3,40 метри
  • Лесна и брза за монтирање
  • Димензии на пакувањето: 25 см x 27 см x 9 см
  • Наменето за возраст 3+ години