Shop

Попуст

Magic Pad – магичен дисплеј за деца

899 ден 599 ден

Опис на производот

МАГИЧЕН ДИСПЛЕЈ
—————————-

Нема повеќе истурање вода и хаос од боите на водените и темперни боици. Расфрлани хартии и неуредна соба… едноставно направете мала пауза од целиот тој хаос и подарете им нешто ново на Вашите деца! Прекрасен, лесен и максимално забавен мини уред за Вашите деца! Совшрен за роденденски подарок!

КАРАКТЕРИСТИКИ:


– 8 различни бои и ефекти
– Цртање, креација и боење
– Бришење со само еден потез
– Матрици за креација
– Кристален дисплеј лесен за одржување


СЕТОТ СОДРЖИ:

– 4 двојни странични пенкала
– Забавен водич
– 42 матрици
– Картичка за зголемување на сјајот
– Крпа за чистење
– Торбичка за носење