Shop

Попуст

Филаменти за 3D пенкало 10м

600 ден 299 ден

Шифра 3D-FI10 Категории:, , , Тагови:, , ,

Опис на производот

Додаток PLA филаменти за 3Д ПЕНКАЛО. Конкретно големината и температурата на топење е за 3D пенкалото купени само од кај нас. Од други места не гарантираме дека ќе бидат соодветни.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Дебелина: 1.75mm
  • Темп. на топење 160-200 ст.
  • Достапност: 20 различни бои
  • Должина по боја: 10 метри

При комплетирање на нарачка наведете каква боја сакате, во полето за коментар. 

За нарачка веднаш, има акција 1+1 ГРАТИС

НАРАЧАЈТЕ И 3Д ПЕНКАЛО