Shop

Попуст

Електронско пикадо со 159 игри

3,900 ден 2,199 ден

Опис на производот

Одлична прилика за натпревар, уживање и забава!

Електронското пикадо Ви нуди различни игри и одбројувања, рекорди, резултати и др. Може да се постави на под, подлога и др. или да се закачи на ѕид, врата и сл.

Работи на батерии со што можете да го носите на излети и места каде што нема извор на електрична енергија, а за домашна употреба има можност да се приклучи адаптер.

* 159 различни игри
* 1 до 8 играчи
* 6 стрелки
* 20+ резервни „боцки“ за стрелките
* Упатство
* Звук
* LCD дисплеј

ДОСТАВАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА