Shop

Попуст

Брзомонтажен шатор за кампување

1,499 ден1,899 ден

Clear

Опис на производот

Новитет за сите кампери, риболовци, ловџии, авантуристи … и др.!
Брзомонтажниот шатор се отвара како чадор. За 20 секунди имате функционален шатор. Нема потреба од ставање на шипки и лајсни кои се навистина комплицирани при секоја монтажа и демонтажа.
Со шаторот следуваат мрежа за комарци и водоотпорна облога.

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ:

2 x 1.5м и 2 х 2м

Дополнителни информации

Големина:

2 х 1.5m, 2 x 2m