Shop

Попуст

Boombox преносен Bluetooth звучник

2,000 ден 1,499 ден

Boombox Преносниот Bluetooth звчник е најнов модел  од овој тип на производи. Има исклучително квалитетен звук и модерен дизајн. Нуди можности за поврзување со USB, SD Card, а на него има и FM Радио.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

•Фрекфенција:75Hz–20kHz
• FM Фрекфенција 88-108MHz
•Ниво на бучава: над 80dB
•Батерија:Li-ion Polymer(3.7V, 6000mAh)
•Bluetooth технологија
•Влез за микрофон
• Далечински управувач
•Splashproof
•12h работа со едно полнење

Содржи:

– Звучник, USB кабелче за полнење и далечински управувач

За овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете и други модели на Bluetooth звучници: JBL звучник, Стерео Bluetooth звучник со часовник, Мини Bluetooth звучник.

Опис на производот

Boombox Преносниот Bluetooth звчник е најнов модел  од овој тип на производи. Има исклучително квалитетен звук и модерен дизајн. Нуди можности за поврзување со USB, SD Card, а на него има и FM Радио.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

•Фрекфенција:75Hz–20kHz
• FM Фрекфенција 88-108MHz
•Ниво на бучава: над 80dB
•Батерија:Li-ion Polymer(3.7V, 6000mAh)
•Bluetooth технологија
•Влез за микрофон
• Далечински управувач
•Splashproof
•12h работа со едно полнење

Содржи:

– Звучник, USB кабелче за полнење и далечински управувач

За овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете и други модели на Bluetooth звучници: JBL звучник, Стерео Bluetooth звучник со часовник, Мини Bluetooth звучник.