Shop

Попуст

Bluetooth стерео звучник со часовник и држач за мобилен

1,900 ден 1,499 ден

V06 – Овој производ има три звучника (лев, десен и централен). Над него има држач за мобилен апарат, а напред на дисплејот има часовник. Овозможува максимално чист, квалитетен и гласен звук. Бучавата е повеќе од 80 децибели. Број еден на пазарот од овој тип на производи. Квалитетот на звукот се споредува со оргиналните JBL звучници.
Практичен за друштвени забави во простории до 40-50 метри квадратни. Има квалитетна батерија од 2400 mAh.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Bluetooth
– USB
– SD Card
– AUX
– Батерија 2400 mAh
– 3 звучника
– Часовник
– Радио
– Држач за мобилен уред

Погледнете, ЈБЛ звучник, мини преносен звучник, караоке Bluetooth звучник со микрофонBluetooth слушалки со микрофон.

Опис на производот

V06 – Овој производ има три звучника (лев, десен и централен). Над него има држач за мобилен апарат, а напред на дисплејот има часовник. Овозможува максимално чист, квалитетен и гласен звук. Бучавата е повеќе од 80 децибели. Број еден на пазарот од овој тип на производи. Квалитетот на звукот се споредува со оргиналните JBL звучници.
Практичен за друштвени забави во простории до 40-50 метри квадратни. Има квалитетна батерија од 2400 mAh.

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Bluetooth
– USB
– SD Card
– AUX
– Батерија 2400 mAh
– 3 звучника
– Часовник
– Радио
– Држач за мобилен уред

Погледнете, ЈБЛ звучник, мини преносен звучник, караоке Bluetooth звучник со микрофонBluetooth слушалки со микрофон.