Shop

Попуст

Бежична правосмукалка – *ЕКСТРА НОВО

2,500 ден 1,499 ден

Опис на производот

Дофатете ги сите незгодни површини во Вашиот дом, канцеларија, автомобил и др.
Нема кабел, нема црево и превиткувања! Со Royalstar бежичната правосмукалка одржувањето на хигиената ќе Ви биде брзо, едноставно и забавно.

 

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Вакум: околу 5000-5500pa

Брзина/вртежи: 35500rpm

Метод на полнење: 5V USB boost charging cable

Волтажа: 8.4V

Тежина: 4.02kg