Shop

Попуст

Апарат против муви

1,300 ден 799 ден

Опис на производот

Ставете крај на проблемите со досадните муви во Вашиот дом или работно место.
Решението е пред Вас!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Тивок и безбеден за употреба.
– Димензии: 20 х 20 х 7
– Ги привлекува мувите и ги вшмукува и заробува во канистер