Shop

Попуст

2 во 1 музички плејмат за деца

1,800 ден 999 ден

Акцијата завршува за 21 минута

Опис на производот

Преубава музичка платформа за дечиња. Креативност, слух, развој на моторика, уживање во пријатни звуци …. осет за ритам и мелодија!
Дечињата може да го користат од само една годинка. Тие можат да одат по оваа платформа и истата ќе произведува различни звуци и мелодии. Малку повозрасните веќе можат да изберат боја на звук, инструмент, ритам и да свират по свој избор. Можат две дечиња истовремено да свират. Едното ќе свири на клавијатура, а другото на тапани. Таа мелодија можат да ја снимаат и потоа да ја преслушуваат.

Направена е од безбеден и нетоксичен материјал!

КАРАКТЕРИСТИКИ: 

  • ПЕТ режими и инструменти – пијано, виолина, саксофон, хармоника, сет на тапани (со две стапчиња за тапани)
  • Можност за снимање
  • Можност за преслушување на снимениот материјал
  • Можност за истовремено свирење на две или повеќе дечиња
  • Лесно пренослива
  • Работи на две АА 1.5V батерии (не се вклучени во сетот)

Достапна во две бои: розева и плава
Во полето за коментар наведете доколку сакате да изберете конкретна боја.