Shop

Попуст

Кожен ремен од познати брендови – *НОВО

2,500 ден 799 ден

Елегантен и преубав ремен од следните брендови:
– Audi
– BWM
– Hugo Boss
– Gucci
Ременот е кожен и максимално квалитетен со модерна и издржлива тока. Дозволете овој моден аксесоар да Ви биде соодветен со Вашиот автомобил или паричникот. Погледнете паричници и машки чанти за на рамо по екстра цена од овие брендови. Кликнете тука за паричници од Hugo Boss, BMW, Mercedes, Audi, Gucci и др.
* Доколку нарачате ремен и паричник или чанта за на рамо, доставата ќе Ви биде бесплатна!

Шифра KK0001 Категории:, , , Тагови:, , , , , , ,

Опис на производот

Елегантен и преубав ремен од следните брендови:
– Audi
– BWM
– Hugo Boss
– Gucci
Ременот е кожен и максимално квалитетен со модерна и издржлива тока. Дозволете овој моден аксесоар да Ви биде соодветен со Вашиот автомобил или паричникот. Погледнете паричници и машки чанти за на рамо по екстра цена од овие брендови. Кликнете тука за паричници од Hugo Boss, BMW, Mercedes, Audi, Gucci и др.
* Доколку нарачате ремен и паричник или чанта за на рамо, доставата ќе Ви биде бесплатна!