Shop

Попуст

Флипери со над 2000 ретро игри

36,000 ден 29,999 ден

Опис на производот

Флиперите се комплетно нови, некористени!
Ги содржат најпознатите ретро игри од „флиперските времиња“.
Cadillacs and Dinosaurs, Mortal Kombat, The Punisher, Final Fight, Warriors of Fate, Metal Slug 1-6, Sunset Riders, Super Mario, Sonic the Hedgehog, Snow Bros, Bubble Bobble, Street Fighter, Marvel VS Capcom, TMNT, The Simsons, Street Hoop, Windjammers, Spin Master, 1942… и уште многу други!
Има вкупно над 2000 игри.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Приближни димензии: ширина 50см, длабочина 45см, висина 60см
  • Тежина (приближно) 20 кг
  • Дисплеј 19” 5:4
  • Сјајно ламинирана графика
  • LED Marquee
  • Можност за пауза во игра
  • Можност за омилени игри

Ова е малку поскапо задоволсто, но вреди за секоја пара, максимално е оргинален и овозможува вистинско чувство „на флипери“ од времето.
MAKSHOP има и големи флипери со значително поголеми димензии исти или приближни на оние од флиперниците. Погодни се за во флиперници, играчници, игротеки, пицерии, кафулиња, компании со забавно катче и др. Погледнете ги тука!
Доколку не можете да си дозволите вакво задоволство, погледнете Нинтендо со 620 игри или Гембој со 400 игри.