Shop

Попуст

Табла и кош – Hamper Hoops

1,400 ден 799 ден

Опис на производот

Неверојатна комбинација од забава и средување на детската соба. Додатокот во облик на вреќа се закачува на обрачот и мрежата и секое парче облека што е за перење може преку забава да дојде до посакуваното место! 🙂
Направете Вашата детска соба да изгледа секогаш уредно, а самото уредување да биде неверојатно забавно.
Кога ќе завршите со уредувањето на собата, едноставно откачете ја вреќата, земете ја баскет топката и уживајте во мини натпреварот во баскет или шутирајте од најразлични позиции.