Shop

Попуст

Стерео слушалки со микрофон

800 ден 499 ден

Mosidun стерео сушалки со микрофон, погодни за сите видови на смартфон. Се карактеризираат со одличен чист звук и бас.
Користете ги додека спортувате … трчање, фитнес, пешачење, во Вашето возило или било која друга пригода.

Погледнете ги новите Bluetooth слушалки на промотивна цена

 

Опис на производот

Mosidun стерео сушалки со микрофон, погодни за сите видови на смартфон. Се карактеризираат со одличен чист звук и бас.
Користете ги додека спортувате … трчање, фитнес, пешачење, во Вашето возило или било која друга пригода.

Погледнете ги новите Bluetooth слушалки на промотивна цена