Shop

Попуст

Справа за вежбње – Revoflex

1,650 ден 499 ден

Имајте своја „мала теретана“ дома! Ревофлекс е справа која што Ви нуди 44 различни можности, 44 различни вежби кои ги опфаќаат сите мускули на телото! Нарачајте веднаш по промотивна цена од само 799 ден. и утре имајте ја оваа справа во Вашиот дом!

Опис на производот

Имајте своја „мала теретана“ дома! Ревофлекс е справа која што Ви нуди 44 различни можности, 44 различни вежби кои ги опфаќаат сите мускули на телото!

Затегнете ги:

✅ стомачните мускули

✅ рамото

✅ рацете (бицепс и трицепс)

✅ грбот

✅ задникот

✅ нозете (предна и задна ложа)