Shop

Попуст

Силиконски влошки за висина до 5цм

1,000 ден 499 ден

Опис на производот

Зголемете ја самодовербата со B-TALL сликонските влошки/потпетици. Додадете 3-5 цм на Вашата висина со вметнување на влошките во Вашите чевли. Одговараат на сите големини, лесно се прилагодуваат на обликот на ногата и се максимално удобни за носење.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
– Ултра практичен ергономски анатомски дизајн
– Меки, лесни, флексибилни и трајни
– Исклучително лесни за поставување
– Може да ги миете во вода
– 5 нивоа за висина по желба
– Одговараат на сите видови чевли
– Дискретни – никој нема да забележи дека ги носите
– Не впиваат непријатни мириси – доволно е плакнење само со вода

• Покрај за висина, инзолите се дизајнирани со анатомски топчиња кои ги масираат и релаксираат стапалата, може да ги користите и доколку имате болки на петиците. 

• СЕТОТ СОДРЖИ:
– 1 Лева главна инзола
– 1 Десна главна инзола
– 4 Леви инзоли за зголемување на висината по желба
– 4 Десни инзоли за зголемување на висината по желба