Shop

Попуст

Селфи робот/камерман

1,850 ден 999 ден

Опис на производот

Робот-Камерман за автоматско следење на лице и предмети.

Одличен уред со ротација 360 степени, за автоматско следење на лице и предмети. Совршен за TIK TOK, Instagram, Facebook видеа и “story”! Оставете го вашиот телефон да ве следи, фотографирајте селфи и повеќе не прашувајте за помош.
Инструкции за користење: прво, преземете ја апликацијата со вашиот мобилен телефон, без да се регистрирате, отворете ја апликацијата, и вклучете го копчето 5 секунди, а потоа Bluetooth-от на вашиот мобилен телефон и поврзете се. Подржува iPhone и Android (систем за поддршка iOS 10.0 и понова, Android 8.1 и понова). Максимизирајте ја можноста на фотоапаратот на паметниот телефон со следење на предмети од 360 степени, паметно снимање и многу повеќе функции.
Сега сите професионални видеа ќе можете да ги снимите кога ќе посакате, без да барате помош.