Shop

Попуст

Nicer Dicer – сецко за овошје и зеленчук со 11 различни ножиња

1,200 ден 699 ден

Nicer Dicer – сецко за овошје и зеленчук со 11 различни ножиња
Припремете свежа овошна или зеленчукова салата за само една минута!
Олеснете си ја кујнската работа, заборавете на мирисот на рацете или солзите од сецкање кромид. Сега супер сецко ќе ја заврши оваа работа за Вас за само неколку секунди. Од таму доаѓа и називот “1 second slicer”. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Опис на производот

Nicer Dicer – сецко за овошје и зеленчук со 11 различни ножиња!
Припремете свежа овошна или зеленчукова салата за само една минута!

Олеснете си ја кујнската работа, заборавете на мирисот на рацете или солзите од сецкање кромид. Сега супер сецко ќе ја заврши оваа работа за Вас за само неколку секунди. Од таму доаѓа и називот “1 second slicer”.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Секундарниот сецко има 11 различни ножиња за сецкање на храната. Можете да бирате по желба дали ке сецкате на коцки, кругчиња, резанки и др.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

✅ Сад за чување на храната (1500 мл)
✅ Лесен за чистење и расклопување
✅ 11 различни ножиња и форми
✅ Безбедно за деца
✅ Вашите прсти никогаш нема да ги допрат сечилата
✅ Почиста храна, помалку допири со раце