Shop

Попуст

Професионален апарат за плетење коса

1,400 ден 499 ден

Опис на производот

Изразете ја Вашата креативност со помош на апаратчето за плетенки! Најмладите принцези ќе уживаат во комбинациите со големи или повеќе помали плетенчиња и тоа за само неколку секунди. За максимална забава и дополнително стилирање може да комбинирате и други дотатоци (ластичиња, шнолички и др.)
🔸 Апарат за правење плетенки
🔸 Брзо ја плете вашата коса
🔸 Ротирање во две насоки – за плетење на косата и отлетување на косата
🔸 Користи 2 АА батерии кои не се вклучени во пакувањето