Shop

Попуст

Појас за затегнување и исправување на ‘рбетниот столб

1,480 ден 599 ден

Опис на производот

Деформитет на ‘рбетот се создава со која било комбинација на искривување и извртување на’ рбетот во текот на растот кај една особа. Секое тело може да биде и генетски изложено на лесен деформитет како разултат на неправилно седење, лежење, спиење на висока перница, нагло израснување и др.
SIBOTE појас/пајачето придонесува за исправување на ‘рбетниот столб. Самиот дизајн е специјално конструиран да го држи спиналниот дел од ‘рбетот во правилна исправена положба.
Се препорачува носење од 2 часа во текот на денот.

– Може да го користат мажи, жени, помлади и постари лица.