Shop

Попуст

Пар радио-станици со домет од 1-3км.

2,300 ден 1,699 ден

Пар радио станици кои што Ви озможува двонасочна комуникација со домет од 1-3км. Значи на отворен простор дометот може да достигне и до 3км. Исклучиво погодни за планинари, велосипедисти, извидници, кампери, организатори на евенти, обезбедување, групно патување, моторџии и др.

Опис на производот

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • 2800 mAh литиумска батерија
  • Модул за штедење на струја (battery save CTCSS.DCS)
  • Автоматско пребарување и прикажување на сигналните функции на CTCSS / DCS
  • Двојна интерком функција
  • VOX гласовна функција
  • Број на канали: XX
  • Антена од 10 оми
  • Работи на батерииСЕТОТ СОДРЖИ:
  • 2 Радио-станици
  • УпатствоДостапни се во неколку бои и тоа: Жолта, розева и црна.На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете ги појаките радио станици: Пар радио станици со домет од 3-5км, или една професионална радио станица со дигитален дисплеј и домет од 10-15км