Shop

Попуст

Паркинг сензори за секој автомобил

2,100 ден 999 ден

Одличен уред за лесно, безбедно и правило паркирање на Вашиот автомобил. Четири сензора и дисплеј во боја лесно се инсталираат на било кој автомобил и овозможуваат одлична прегледност на задниот дел од автомобилот. 

Опис на производот

Одличен уред за лесно, безбедно и правило паркирање на Вашиот автомобил. Четири сензора и дисплеј во боја лесно се инсталираат на било кој автомобил и овозможуваат одлична прегледност на задниот дел од автомобилот. Има црна и бела боја.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

LCD Дисплеј во боја
Модул кој го покажува растојанието во три насоки во исто време
Алармот со три нивоа на звук
Дигитален бројач за растојание од 2 до 0 метри

Работен напон: DC 9V ~ 15V.
Номинален напон: 12V
Потрошувачка на енергија: макс. 1.5W
Одговара на далечина: 0.4m 2,0 m-
Аларм растојание: 0m-2.0 m
Екран: LCD дисплеј
Сензор дијаметар: 22mm
Агол сензор: 60 степени.
Работна температура: -30C до + 80C
Тип на аларм: Звучен сигнал
Аларм волумен: 65dB

СОДРЖИ:
4 парчиња сензори
Звучник
Модул
Дисплеј
Кабли
Упатство за користење