Shop

Попуст

Моќна правосмукалка за автомобил

1,700 ден 899 ден

Моќна ултра-вакум правосмукалка која ќе го исчисти Вашиот автомобил особено во летниот период од земја, песок, тревки и др.

Опис на производот

Се приклучува директно за запалката со што добива напојување и создава моќен вакум и со помош на своите додатоци и флексибилното црево без проблем да ги исчисти и најнедостапните места во автомобилот.
Лесна е за транспорт и компактна за чување во багажникот.
Идеална е за автомобили, чамци, кампување, работилници, приколки, камиони и др.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Боја: црна и црвена

Материјал: ABS

Големина: 189×230мм

Моќност: 96w


ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА:

1 правосмукалка со приклучок од 12V

1 вакумско цревo

1 прилог за четка

1 додаток за млазницата