Shop

Попуст

Машки чанти за на рамо од познати брендови (кожни)

4,800 ден 1,999 ден

Преубави и модерни машки чанти (100% природна кожа) од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 26 х 28цм и 3-4цм дебелина. Имаат две големи прегради со патент.  Доколку сакате ташнички од еко кожа и платно, кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)

Опис на производот

Преубави и модерни машки чанти (100% природна кожа) од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 26 х 28цм и 3-4цм дебелина. Имаат две големи прегради со патент.  Доколку сакате ташнички од еко кожа и платно, кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)