Shop

Попуст

Машки чанти за на рамо од познати брендови (поголеми)

3,000 ден 1,299 ден

Преубави и модерни кожни и платнени машки чанти од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 23 х 26цм и 3цм дебелина. Имаат три големи прегради, два со патент и една без.  Доколку сакате помал модел со една преграда и две џепшчиња и со димензии околу 20 х 23цм, кликнете тука. За ташнички од 100% природна кожа кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)

Опис на производот

Преубави и модерни кожни и платнени машки чанти од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 23 х 26цм и 3цм дебелина. Имаат три големи прегради, два со патент и една без.  Доколку сакате помал модел со една преграда и две џепшчиња и со димензии околу 20 х 23цм, кликнете тука. За ташнички од 100% природна кожа кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)