Shop

Попуст

Машки чанти за на рамо од познати брендови (помали)

2,400 ден 899 ден

Преубави и модерни кожни и платнени машки чанти од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 20 х 22цм и 3цм дебелина. Имаат една главна преграда во неа уште една мала преграда и од задната страна една помала преграда со патент. Околу целата ташничка има патент кој што е само дезен. Доколку сакате поголем модел со три внатрешни прегради и димензии 23 х 26цм, кликнете тука.
За ташнички од 100% природна кожа, кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)

Опис на производот

Преубави и модерни кожни и платнени машки чанти од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 20 х 22цм и 3цм дебелина. Имаат една главна преграда во неа уште една мала преграда и од задната страна една помала преграда со патент. Околу целата ташничка има патент кој што е само дезен. Доколку сакате поголем модел со три внатрешни прегради и димензии 23 х 26цм, кликнете тука.
За ташнички од 100% природна кожа, кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)