Shop

Попуст

Лесно пренослив Bluetooth звучник – НОВО

1,200 ден 699 ден

Идеален производ за мини забави и друштвени моменти. Bluetooth звчник-от го имаме достапен во неколку бои, во коментар при нарачка напишете каква сакате, доколку истата ја нема, ќе Ве контактираме. Ова е најнов модел на мал и лесно пренослив звучник кој што е намален во обем, а има далеку поквалитетен звук од сите други од оваа категорија. Не е познат бренд, но при тестирањата даде резултати кои што се далеку подобри од некои светски познати брендови.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

• Bluetooth
• Домет до 10 метри.
• Димензии: 95х95х70мм
• Издржливост на батерија до 3 часа.
• Тежина: 230г.
• Фрекфенција: 280HZ-16KHz
• Јачина на глас: 85+db
• Волтажа на батерија: 800mAh
• Волтажа на полнење: 5V
• Време на целосно полнење: 2 часа

Содржи:

– Звучник и USB кабелче за полнење

Погледнете го и JBL Bluetooth преносниот звучник

Опис на производот

Bluetooth звчник-от го имаме достапен во неколку бои, во коментар при нарачка напишете каква сакате, доколку истата ја нема, ќе Ве контактираме. Ова е најнов модел на мал и лесно пренослив звучник кој што е намален во обем, а има далеку поквалитетен звук од сите други од оваа категорија. Не е познат бренд, но при тестирањата даде резултати кои што се далеку подобри од некои светски познати брендови.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

• Bluetooth
• Домет до 10 метри.
• Димензии: 95х95х70мм
• Издржливост на батерија до 3 часа.
• Тежина: 230г.
• Фрекфенција: 280HZ-16KHz
• Јачина на глас: 85+db
• Волтажа на батерија: 800mAh
• Волтажа на полнење: 5V
• Време на целосно полнење: 2 часа

Содржи:

– Звучник и USB кабелче за полнење