Shop

Попуст

Ласерски декоратор

2,500 ден 999 ден

Опис на производот

Ласерски светла  или познато како ласерскиот топ за декорација, баран и најактуелен околу Новогодишните Празници.
Лесен и едноставен е за употреба. Само го уклучувате во струја и имате тотално нов надворешен изглед на Вашиот дом, кафуле, работно место и др.

 • 2 режими на ласерска светлина: ѕвезди што се движат или не се движат
 • 2 опции за светлината во движење: црвени / зелени ласери или само зелени
 • Копче со кое се активира ѕвезденото шоу
 • Нема повеќе прегорени светилки и заплеткани кабли!
 • Погоден за внатрешна и надворешна употреба
 • Покрива површина до 250m² на растојание до 15 m
 • Се поставува во почва
 • Функционира на сите временски услови! Може да биде поставен на дожд и на температури под 0°C.
 • Ласерскиот уред можете да го користите не само за време на празниците, туку и за добра забава во вашиот дом

Вистинско декоративно решение за вашиот дом!

ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ:
 • Не користете го ѕвездениот ласер на друг начин различен од оној што е наведен од производителот за да се избегне изложеност на опасно ласерско зрачење
 • Немојте намерно да го вперувате во очи или лице
 • Не обидувајте се да го отворите куќиштето на ѕвездениот ласер под никакви околности
 • Ласерите не треба да се проектираат на или во рамките на патеката на летот на авионот од 10 наутички милји од аеродромот, затоа спуштете го аголот на ѕвездениот ласер, така што ласерите нема да се проектирани кон небото.
 • Користете го само со продолжен кабел наменет за надворешна употреба