Shop

Попуст

Ланче за заштита од зрачење + ПОДАРОК стикер за заштита од зрачење

2,100 ден 599 ден

Опис на производот

ДАЛИ СТЕ СВЕСНИ КОЛКУ ВАШЕТО ТЕЛО Е ИЗЛОЖЕНО НА ЗРАЧЕЊЕ ВО ТЕКОТ НА ЕДЕН ДЕН?


Сте прочитале за најновите истражувања што во јануари 2020 год. беа објавени?

ТОП 5 Најголеми причинители на болести и секојдневни главоболки од уредите што ги поседувате:


1. Мобилен телефон
2. WiFi рутер
3. Лаптоп (особено во скут)
4. Микробранова печка
5. Други електронски уреди во домот

QUANTUM SCIENCE – SCALAR ENERGY ланчето ги отстранува сите електромагнетни и радиоактивни зрачења околу Вас.
Заштитете се себеси особено Вашите најмали кој растат и се развиваат во околина полна со штетни зрачења!

Доколку нарачате денес, ќе Ви подариме и стикер за мобилен телефон (SCALAR ENERGY) кој значително го намалува зрачењето од мобилниот телефон, а воедно и ја заштедува батеријата на смартфонот.

Ова е јапонска технологија која станува хит во светот, а добро знаеме дека јапонецот се карактеризира по квалитетниот изум.

Ланчето можете да го носите на врат, или како алка на рака, во џеб, ранец, ташна и др.

Стикерот најдобро е да го залепите директно на батеријата (доколку имате пристап до неа) но може и на задната страна на смартфонот.